Partneři

Proběhlo další slavnostní předání podpor

10. října 2015 proběhlo v zasedací místnosti Nadačního fondu Incrementum další, v roce 2015 druhé, slavnostní předání podpor vybraným žadatelům. Doufáme, že tento nový trend, předávání dvakrát ročně, přispěje k ještě vyšší kvalitě výběru podporovaných. 

Dalšími úspěšnými žadateli se stali Kateřina P., Barbora S., Hanka J., Honza M. a Josef R. Za Nadační fond předávali vybrané podpory předseda správní rady NF Václav Horák a garanti Eliška Pilíková s Martinem Fládrem. Tanečnice a stepařky Katku s Barborou doprovodili maminky, Hanku a Honzu vychovatelé z dětských domovů. Pozváni byli také zástupci jednoho ze sponzorů, Veolie.

Po přivítání a krátkém úvodním slovu předsedy správní rady, kdy připomenul podstatu a cíle Nadačního fondu Incrementum, dostali slovo garanti, rodiče i všichni podpoření, kteří poděkovali za získanou podporu, představili sebe i své zájmy. Honza s Pepou se rozpovídali o své lásce k cestování, jak získané notebooky zaplní fotografiemi a prezentacemi z cest. Honza ze světa a Pepa z českých putování. Obě stepařky a tanečnice velmi ocenily možnost pokračování v trénování, protože NF jim uhradil roční náklady na kurzy. Hance udělal radost mikrofon pro její vystoupení a hned také v doprovodu dudáka všem přítomným zazpívala. Zástupci NF připravili pro všechny přítomné malé občerstvení. 

IMG_0387.JPG